Skip to content Skip to footer

Kulture

VIOLINISTI – FAMILJA BAJO “KTHEHET” NË SHTËPI

Në krijimtarinë e tyre artistike, artistët në përgjithësi, në mënyrë të vullnetëshme ose jo, nuk i shpëtojnë përfshirjes brenda saj, të mbresave dhe eksperiencave personale. Madje ka vepra të shumta të cilat flasin me nota të plota biografike. Këta filma artistikë apo dokumentarë paraqesin jetën e kërcimtarëve, koreografëve, aktorëve, rregjisorëve, piktorëve dhe skulptorëve me famë…

Read more

VRASJA E MËSUESVE TË LICEUT TË GJIROKASTRËS

Nga: Ilir LluriDedikim për fëmijët e mësuesve të vrarë të Liceut Frëng të Gjirokastrës: Arta, Karolina, Hektor, Prindvera e Platon Kokalari. Dedikim për Bardhylin dhe Tomorin, fëmijët e nxënësit të shkëlqyer të liceut Hamitit, vëllait më të vogël të Musine KokalaritMUMTAZ DHE VESIM KOKALARI Në listën e mësuesve shqiptarë që u përzgjodhën për…

Read more

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.