Skip to content Skip to footer

Trashegimi

SHTËPIA GJIROKASTRITE QË PRITI MËSUESIN FRANCEZ MARSHAND

Dedikim për mësuesit e mi të liceut-gjimnaz: Englantina Duka (Nushi), Sotir Vardhami, Vajo Kuka, Rahmi Harxhi, Kosta Makariadhi, Ilir Bashari, Parime Kasoruho, Thanas Koçi, Isuf Zeko, Zhaneta Nova, Muharrem Bejleri, Hulusi Kokalari, Kujtim Kale, Shefqet Shehu, Vangjel Kllapi, Tase Kano, Dhori KalluciHapja e Liceut të Gjirokastrës 100 vjet më parë u shoqërua me një…

Read more

KOHA E DASHURISË – KADARE DHE LICEU I GJIROKASTRËS

Nga Ilirjan LluriE kam ndjerë veten gjithmonë me fat, që formatimin tim të parë serioz kulturor e kam marrë në këtë lice, që ka qënë ndër të njohurit e më dinjitozët në Shqipëri, e në gjithë këtë zonë të Ballkanit.                                                                                                     I.KadareNJË KAFE MIQSHTelefonatat e shkrimtarit dhe gazetarit Thanas Dino në mbrëmje përgjithësisht…

Read more

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.