Skip to content Skip to footer

Muze

VRASJA E MËSUESVE TË LICEUT TË GJIROKASTRËS

Nga: Ilir LluriDedikim për fëmijët e mësuesve të vrarë të Liceut Frëng të Gjirokastrës: Arta, Karolina, Hektor, Prindvera e Platon Kokalari. Dedikim për Bardhylin dhe Tomorin, fëmijët e nxënësit të shkëlqyer të liceut Hamitit, vëllait më të vogël të Musine KokalaritMUMTAZ DHE VESIM KOKALARI Në listën e mësuesve shqiptarë që u përzgjodhën për…

Read more

MUSINE KOKALARI – Shenjtorja e këngës gjirokastrite

Nga Ilirjan lluri40 -vjetori i vdekjes 1983 - 2023Mirse erdhët! Urdhëroni, hyni brenda! Me këtë urim dhe ftesë na priti znj. Bibika Kokalari në shtëpinë e saj në Tiranë, gjashtë vjet më parë kur së bashku me Stefo Arsenin shkuam për të siguruar disa foto dhe materiale letrare që disidentja dhe shkrimtarja e…

Read more

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.