Gyrocastrum ose "Kronikë në këngë" është një mënyrë krejt origjinale në evidentimin e trashëgimisë sonë historike, arkitekturore dhe folklorike. Ajo bën bashkë historinë, monumentin e kulturës dhe folklorin.

Kliko ketu per me shume informacion

Gjirocastrum © {{Y}}. All Rights Reserved. By EAK TEAM Electronics

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.